NIEUWE VERSIE (@2012)

Vraag uw Zoekt Ster
 
Hier is een nieuwe editie van Zoekt Ster. Voor een betere leesbaarheid, voegde ik een functie van de rotatie van de tekst in het programma.

De namen van de sterren, sterrenbeelden en labels objecten zijn volledig verplaatst naar de lezing van de
Zoekt Ster te verbeteren. De dikte van het sterrenbeeld lijnen werd gereduceerd tot onnodige belasting van de kaart te voorkomen. Sommige sterrenbeelden zijn opnieuw ontworpen. In het voorbeeld afbeelding hieronder, ziet u: de Grote Beer was geamputeerd zijn benen nutteloos voor het begrip van de hemel. De contouren van de sextant werden toegevoegd. In Leeuw, de beste plaatsing van etiketten stond me toe om NGC 3628, die de triplet Leeuw met M65 en M66 vormen toe te voegen ... Etc ... De namen van de sterren zijn meer toegankelijk.

Om dit te bereiken, heb ik tijdelijk veranderd de software om alle informatie weer te geven. De namen van de sterrenbeelden, de namen van alle sterren in het programma, items met NGC Best, de objecten van Caldwell en Messier objecten. De kaart was totaal onleesbaar. Deze aanpassing maakt het mogelijk alle informatie (behalve verzuim van mijn kant) met veel leesplezier. Indien je geïnteresseerd in een volledige versie, na een aanvraag via het webformulier, stuur mij een email om me te laten weten wat uw wensen. WAARSCHUWING ... De volledige versie is zwaar beladen met informatie. Het is eerder bedoeld voor een club met de mogelijkheid om afdrukken in groot formaat (A3 .. A0). Natuurlijk, als je goede ogen, kunt u lezen van de A4-versie. U kunt, voor degenen die toegang hebben tot een plotter (tracing papier) om een ​​kaart draaiende verlichte en geplaatst op een muur in je club te produceren ... Dit is de voet. Als de verzoeken werden belangrijk, ik zou de vorm veranderen met een optie "Alles" voor mij makkelijker.

Alleen het noordelijk halfrond is vernieuwd. Het zuidelijk halfrond wordt momenteel herzien. Dit werk is lang. Ik vraag een beetje geduld.
6 maanden waren nodig om het noordelijk halfrond te werken.
Het zuiden is moeilijker omdat meer dicht in de buurt van de paal.
 
Voorafgaand aan wijziging
 
Na wijziging
 
Vraag uw Zoekt Ster