Grup d'Astronomia de Mataró - MPC A06
Qui sóm?

Cosmos, Grup d'astronomia de Mataró està format per un grup de gent afeccionada a aquesta ciència, constituits en associació. Ens dediquem a l'observació dels objectes que hi ha al cel que ens envolta, i a l'estudi i comprenssió dels fenòmens i successos que es produeixen a l'univers dins de l'àmbit de l'astronomia i les ciències afins. Fruit d'aquest aprenentatge és el desitg de compartir amb els nostres conciutadans allò que hem après, fent-los particeps de les maravelles que tenim el goig de conèixer, i així difondre la nostra afecció. Pots trobar més informació a Activitats.

La nostra associació la composem els socis col·laboradors, que paguem una petita quota per poder fer front a part de les despeses necessaries per desenvolupar les nostres activitats.

Per dur a terme aquestes activitats disposem d'unes instal·lacions composades d'un observatori amb dues cúpules d'observació, una sala per fer reunions i un despatx. També tenim accés a una terrassa des d'on podem fer observacions a cel obert, quan les condicions externes ho permeten. Aquestes instal·lacions es troben a l'edifici del Casal Aliança. Clica aqui per veure la seva localització.

 

© Cosmos Matarˇ - Març 2008