LES LLUMETES DEL CEL

ASTRONOMIA I ASTROFOTOGRAFIA                               Ivan Rubio Aliaga 

 

 

 

 

                                                              

           Valencià       Castellano

 

 

EL MEU EQUIP FOTOS METEOLLAURÍ

ASTRONOMIA

ALTRES AFICIONS

 

 

 

 

Hola a tots:

 Sóc Ivan i des de molt menut m'he interessat per aquest món tan fascinant com és l'astronomia. Als 7 anys hem regalaren un telescopi refractor de la marca Zeus de 50mm. Amb ell vaig començar a observar més que res objectes del sistema solar, com la Lluna, el Sol, Venus, Júpiter, etc. Després als 13 anys i amb molt d'esforç vaig poder comprar-me un reflector newton de la marca Meade de 114mm. Amb ell he pogut observar moltíssims objectes que abans amb el refractor eren impossibles. Amb aquest vaig apendre molt sobre la observació i com buscar objectes amb la montura equatorial. Ja amb 24 me comprat un SW 200 amb el que he pogut fer fotografies amb la càmera Olympus E-500. Espere poder fer fotografies decents, ja que el meu objectiu no es arribar a fer-les com apareixen als llibres. En aquesta pagina  aniré posant les fotos i altres coses que vaja fent.

Molts bons cels

 

Una de les meues fotografies publicada a la revista Astronomía, en un article sobre la contaminació lumínica.

 

Un altra de les meues fotografies publicada a la mateixa revista, pero en aquest cas a la secció de fotografies d'aficionats. Pàgina 85 nº 107 del mes de Maig 2008.

La mateixa fotografia, però aquesta publicada a la revista espacio, i que han retocat i girat verticalment, a mes de no posar el nom de l'autor. Pàgina 7 nº 43 del mes de Juliol 2008.

Ací estem en la ultima observació que ferem. Jo montant el telescopi i en l'altra de esquerre a dreta, C 250, SW 200, Meade 4500, Anna, Ivan, Liber, Sergi, Carmen i Plecs. 

 

Contaminació lumínica en españa

 

 

 

 

 

                                                                                                                  

Última actualització  09/02/2009 23:41